102455 RACITOR COMPACT DCP30 TOP4

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
13.000 Lei
Stoc epuizat
racire, evaporativ

PRODUS DISPONIBIL DOAR PE BAZA DE PRECOMANDA!

DCP30 TOP4 - Racitor evaporativ compact

Desert Cooler DCP3O – este un echipament compact de racire evaporativa.
Principiul de functionare este simplu: evaporarea apei permite scaderea temperaturii aerului la trecerea acestuia prin panourile evaporative. Umiditatea aerului exterior determina nivelul de reducere a temperaturii aerului tratat.
Panourile evaporative sunt mentinute permanent umede prin intermediul unei pompe submersibile cu o capaciate de 30L/min. Aerul este absobit prin panouri de catre un ventilator cu elice cu diametru de 75cm (30”), montata direct pe motorul electric. Capacitatea de ventilatie este de pana la 16.000m3/h. Optional se poate monta o tubulatura textila perforata pe evacuarea racitorului Desert Cooler DCP30 pentru a obtine o distributie mai buna a aerului in interiorul cladirii ce se doreste a fi racita.
Desert Cooler DCP3O este echipat cu un rezervor de 300L din polietilena si are carcasa din otel galvanizat . Functionarea in regim pornit/oprit poate fi automatizata prin intermediul unui termostat sau higrostat. Este posibila folosirea Desert Cooler DCP3O si fara apa (cu deconectarea pompei de recirculare) pentru ventilatie in suprapresiune si/sau purificarea (oxigenarea) aerului.
Desert Cooler DCP3O "Top4" este versiunea echipata 4 panouri evaporative si cu plenum pentru evacuarea aerului dotat cu deflectoare de aer ajustabile. Este disponibila si o flansa de conectare la tubulatura textila perforata (optional).
Avantaje:
- Randament ridicat de evaporare
- Folosinta indelungata cu costuri reduse
- Instalare rapida si usoara
- Carcasa din otel galvanizat
Valori teoretice de functionare: v. fisier atasat
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare