Promotie

Despre noi

www.MAGAZINUL-FERMIERULUI.ro vine in intampinarea gospodarilor, a micilor fermieri.

Acestora dorim sa le oferim produse necesare la cresterea animalelor si a pasarilor in gospodariile proprii la preturi corecte si avantajoase.

Puteti gasi la noi produse pentru hranire, adapare, incalzire, ingrijire, accesorii pentru muls, masini de tuns etc, toate furnizate de catre producatorii acestora din intreaga Europa. 

Avand in vedere ca suntem intr-o continua dezvoltare si incercam sa furnizam cat mai multe produse necesare gospodarilor pentru a le usura munca si a le permite sa devina competitivi intr-o piata din ce in ce mai concurentiala, suntem intotdeauna deschisi propunerilor de imbunatatire a serviciilor.

Deasemeni dorim sa incurajam micii fermieri sa se asocieze si astfel sa beneficieze de avantajele asocierii. Noi le oferim preturi mai bune la achizitia produselor noastre prin cresterea cantitatii comandate: cand gasiti un produs care va intereseaza vorbiti si cu prietenii si vecinii si bucurati-va impreuna de reducerile acordate in functie de cantitati.

Din acesta cauza va rugam sa ne contactati si daca aveti nevoie de produse pe care nu le gasiti printre cele prezentate iar noi ne vom da silinta sa gasim solutii pentru Dvs.

Prin intermediul colaboratorilor nostri din tara incercam sa aducem produsele cat mai aproape de Dvs.

Lista revanzatorilor pe judete si localitati si datele lor de contact le gasiti aici:  http://www.magazinul-fermierului.ro/link/

Suntem intotdeauna deschisi la noi colaborari deci daca va intereseaza sa revindeti produsele noastre nu ezitati sa ne contactati

http://www.magazinul-fermierului.ro/google7da7d8e9157aa8b6.html 

Cauta produs

Cauta

Produse

Continut cos cumparaturi:

Cosul de cumparaturi este gol

Newsletter  ADINTER - SOLUTII PROFESIONALE INDUSTRIE SI AGRICULTURA                               ClickLink.ro

 

ANUNTURI AGRICOLE

 

Produse Aleatorii

google-site-verification: google7da7d8e9157aa8b6.html

porumbei, spaclu, razuitoare, porumbei, prepelite, iepuri, pui

102291 SPACLU 20 CM ( RAZUITOARE)
Pret: 9.00 RON
vezi detalii »

aparat, ecornat, vitei, vite, vaci

Aparat ecornat 24 V
Pret: 799.00 RON
vezi detalii »

masina tun oi, cutit, ovis

7701-230 Cap complet pt OVIS
Pret: 495.00 RON
vezi detalii »
Free Global Counter
Cocos